The forums have permanently moved to forum.kirupa.com. This forum will be kept around in read-only mode for archival purposes. To learn how to continue using your existing account on the new forums, check out this thread.


Results 1 to 11 of 11

Thread: Site of the week submission

  1. #1

    Site of the week submission

    Hi All!

    I just wanted to submit my site as a potential site of the week candidate.

    Here is the link: http://www.mindwhirl.com

    Let me know what you think.

    Mike Miller

  2. #2
    Uthar's Avatar
    108
    posts
    Musically inclined (ha!)

    didnt load

    Hey there,

    i went to check out your site and i got to your home.html page which opens a popup window, but thats about it. The popup window was blank for me. I know there was a flash file there, so I waited for 3 minutes to see if it was a big file/if there was a preloader.

    Might have just been my machine, weŽll see if it is just me when somebody else responds.

    Laters,

    Uth

  3. #3
    pom's Avatar
    7,299
    posts
    Senior Member
    It loaded here, Uthar. And it's a nice site, professional, clean. Not much to say about it

    pom
    Last smoke by Ilyas : yesterday at 11:45 PM.

  4. #4

    it's a nice clean site

    but i miss something special and unique.:-\

  5. #5
    Uthar's Avatar
    108
    posts
    Musically inclined (ha!)

    oops.. I forgot

    Hey there,

    Sorry about that.. I have two machines in my office, and the one I was on when I checked it I kept to the flash 5 plugin (to check over various content I make). That's probably why it didn't load if your splash page says MX on it.

    I went there on my regular machine and it worked fine. It has a nice design and very nice contrasting colours. I like

    Laters,

    Uth:o

  6. #6
    Yeah its always goo dto have a plugin checker, since MX is not so widely spread yet...I made the same experience.

    Macromedia has a deployment kit you can use for those cases.


    Alexander

    of www.alexkurth.com

  7. #7

    Thanks

    Thanks to everyone who replied!

    I really appreciate the input.

    Funny thing is that I am using the flash deployment kit. If you didn't have the MX plug-in you should have been directed to another page that asks you to upgrade. It worked during our Beta tests.

    I'll look into it and let you know what I find.

    Thanks again!

    Mike Miller

  8. #8
    great site, really enjoyes the lay out, colors and navigation. However one thing: the animations were a bit choppy and I am running a 1gig machine with a digital service line connection - so I dont think it was on my end. Just thought I'd point it out. But in all awesome site.

  9. #9

    gotcha

    i tried again and it works now. i like that camera-effect and the navigation.
    the sound ist not my style that much but fits to the graphic. i think the sound could be little lower.

  10. #10
    wow nice site

  11. #11

    nice

    nice site keep flashing

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Home About kirupa.com Meet the Moderators Advertise

 Link to Us

 Credits

Copyright 1999 - 2012