Results 1 to 3 of 3

Thread: PHP Flash email form

  1. #1

    PHP Flash email form

    Hello all..... sorry to bother you guys. but im having a problem with my created php flash emailer.. i have followed the tutorial ( Flash-Based Email Form Using PHP ).... Uploaded the flash file and php file to my server.. both files are in the same folder..
    i then build my site with dreamweaver
    my site is www.armsarm.com .. it seems to work but doesnt send anything....
    my sites hosting allows php.

    could someone take a look at my file and let me know if there is anything wrong..
    here is the php code:

    <?php
    $sendTo = "korabolex@hotmail.com";
    $subject = "Flash Email Form";

    $headers = "From: " . $_POST["name"];
    $headers .= "<" . $_POST["email"] . ">\r\n";
    $headers .= "Reply-To: " . $_POST["email"] . "\r\n";
    $headers .= "Return-Path: " . $_POST["email"];
    $message = $_POST["message"];

    mail($sendTo, $subject, $message, $headers);
    ?>


    thanks for your help
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Hi

    Im no expert by along shot and it took me a while to get the same tutorial working, but it seems to me you are missing a bit of code form the php script.

    mine looks like this

    HTML Code:
    <?php
    
    $sendTo = "g_rochford@xxx.co.uk";
    $subject = "Contact Form";
     
    $headers = "From: " . $_POST["email"] . "\r\n";
    
    $headers .= "Reply-To: " . $_POST["email"] . "\r\n";
    
    $headers .= "Return-path: " . $_POST["email"];
     
    $message .= "Message: " . $_POST["msg"] . "\r\n";
    $message .= "Name: " . $_POST["name"] . "\r\n";
    $message .= "Email: " . $_POST["email"] . "\r\n";
    ?>
    I had to change the message variable "msg" because it was sending the message twice to my email address. I suggest you do the same as its quite irritating! let me know if this helps

  3. #3
    Still no joy...
    I dont recieve anything.... when i click on send, at the bottom of the browser it just says "transferring data from armsarm.com" and stays.. so im assuming its not the .swf or the .php code but something to do with the server.. no idea?
    im stuck help!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Home About kirupa.com Meet the Moderators Advertise

 Link to Us

 Credits

Copyright 1999 - 2012